Filip vann Elitklassen i Uleåborg!

Filip Hultman är tillbaka med besked han vann Elitklassen i junior-gp tävlingen i Uleåborg i helgen! Och han gjorde det tämligen komforttabelt han blev lite pressad av Nutti Roukangas från Oulu SC i finalen, men vann ändå ganska enkelt med 3-1 i game. 
 
Albin Kaiding förlorade sin semifinal mot just Nutti med 1-3  i game. Filip vann mot sin klubbkompis Emil Lundström med 3-0 i sin semi. Albin  och Emil möttes sen i bronsmatchen där Albin till slut kunde vinna i en tuff femgamare. Tre skellefteåspelare bland dom fyra bästa i Elitklassen är inte dåligt!
 
Alexander Johansson som gjort enorma framsteg den här säsongen lyckades nästan vinna B-klassen men det blev till slut förlust mot Uleåborgs duktiga tjej Ida Takalouma. Men det var starkt gjort att vinna silver i den svåra B-klassen.
 
I D-klassen gjorde Anton Uhman tävlingsdebut han har bara spelat på hemmaplan tidigare! Och Anton gjorgde det riktigt bra då han vann silver i klass D. Mycket bra gjort av den unga och lovande skelleftetalangen.
 
Som vanligt så blev det tradionsenligt lagtävling under Söndagen och Skellefteåtrion Skellefte Ducks med Filip Hultman, Albin Kaiding och Emil Lundström vann hela lagtävlingen överlägset utan att tappa ettt enda game. I finalen vann dom mot det Helsingforsbaserade laget Kosteat Tiikerit med 3-0 i matcher. 
 
Här finns en länk till resultat JGP-tävling
 
Här är en länk till resultat Lagtävling
 
Här är en länk till foton från Uleåborg
  
Här är en länk till Streaming
 
Ola Mannberg!
Skellefteå Ducks etta i lagtävlingen
Anna fick pris för högst placerade tjej under 15 år
Medaljörer i Elitklassen
Anton Uhman tvåa i D-klassen
Alexander Johansson silvermedaljör i B-klassen
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK