Filip Hultman och William Forsell vann Kanin Cup

Kanin Cup avslutade den svenska JGP säsongen i helgen! Skellefteå Squashklubb åkte ner med ett stort gäng! 25 juniorer och 17 medföljande föräldrar.

Det blev stora framgångar då Filip Hultman vann elitklassen i överlägsen stil utan att tappa ett enda game under hela turneringen. Filip har en unik talang och är totalt överlägsen sina motståndare, han har kapacitet att bli riktigt bra! Han har varit borta från all träning i sju månader men är redan tillbaka efter bara sex veckors träning. Finalen blev en snabb historia då han vann mot Filip Kruger från Intersquash med 3-0 i game.

William Forsell vann den stora B-klassen utan gameförlust. Han spelade riktigt bra. William har en bra egenskap han presterar alltid bra på tävling då han höjer sin spelnivå. Han besegrade Neo Friberg från Borås i finalen med klara 3-0.

I nybörjarklasserna visade många av klubben kommande talanger upp sig det blev till slut två brons då Mea Åkerström blev trea i klass F efter mycket bra spel. Julia Ek kom också på tredje plats då hon vann brons i klass E. Både Julia och Mea har gjort stora framsteg den här säsongen och det bådar gott inför framtiden.

Anna Kaiding blev totalvinnare av JGP serien då hon vann serien med 54 poäng före Sara Månberg från Enskede. Emil Lundström blev tvåa bland killarna, vann gjorde Filip Kruger från Intersquash.

Det är alltid en trevlig avslutning på den svenska Jgp-säsongen med Kanin Cup i Göteborg det inkluderar alltid ett besök på Liseberg som uppskattas av både juniorer och föräldrar i år även med fint och soligt väder!

Dom flesta skelleftejuniorerna samlade

Nästan alla juniorer på Kanin Cup samlade

Alla medaljörer från Skellefteå från vänster William Foresell, Filip Hultman, Julia Ek och Mea Åkertsröm

Hela sällskapet från Skellefteå! Foto: Patrick Degerman

Här finns en länk till resultat Elit, A, B och C-klass.