Fem medaljer på JSM

Skellefteå squashklubbs juniorer gjorde en bra insats på Junior-SM i Stockholm. Anna Kaiding som spelade i två klasser lyckades vinna silver i Fu 17 och brons i Fu 19. Anna var nära att vinna mot Sara Månberg Enskede SC i semifinalen i Fu 19 men förlorade med 2-3 i game. Hon fick sedan chans på revanch i Fu 17 finalen då Sara stod för motståndet igen. Men Anna förlorade igen men var riktigt nära och har närmat sig Sara som är ett år äldre än Anna.

I Fu 15 lyckades Tuva Holmberg vinna brons efter en riktig kämpainsats mot Isabella Wreber från Sundsvall. Matchen slutade 3-1 i game till Tuva. Tuva gjorde en bra insats men var aldrig riktigt nära att vina mot Moa Bönnemark Malmö SRC som vann guld eller Malin Frank Linköping SC som vann silver.

William Hultman vann brons i Pu 13 efter att ha besegrat klubbkompisen Kian Englund i bronsmatchen med 3-0 i game. William var heller aldrig riktigt nära silver eller guldmedaljen i Pu 13. då han förlorade mot Malmökillarna Karl Bundy och Jonathan Edvardsson.

I den yngsta klassen Pu 11 var Linus Remahl riktigt nära att besegra Lukas Bergenhök Stockholm Sk men förlorade i gruppspelet med 2-3 i game. I semifinalen blev det sedan förlust mot Erin Engmo Patersson från Linköping med 0-3 i game. Det blev till slut en bronsmedalj för Linus han vann mot Linus Berg från Intersquash med 3-0 i game i bronsmatchen.

Totalt sett ett mycket bra JSM av våra juniorer då alla visade upp ett bra spel och med lite flyt så hade det kunnat bli fler medaljer.

Länk till resultat

.

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK