Dunlop Skellefteå Junior Open 2014

Välkommen till Skellefteå i helgen!
  
 Lördag och Söndag 13-14/12 spelas den tredje i Junior-GP tävlingen för säsongen i Skellefteå. Tävlingen har samlat ett starkt startfält från Göteborg i söder till Uleåborg i norr.

Tävlingen kommer att spelas i fem olika klasser. Det blev till slut 49 deltagare efter några sena avhopp där skador spökade till det!. I den högsta klassen Elit är John Henryz från Team Göteborg favorit han utmanas i första hand av Nick Errington Intersquash samt Albin Kaiding från Skellefteå.

A-klassen strax under Elit är Simon Grenholm och Filip Mikaelsson från Skellefteå seedade högst. Men det finns ett helt koppel unga hungriga spelare bakom toppduon som kan överraska!

I den största klassen B som har 15 spelare med är det svårtippat. Samuel Lavebrink Kista och Axel Åström från Oulu är toppseedade. Men det är svårtippat det finns många som kan vara med och kriga om segern,

C-klassen blev efter två skadeavhopp lite decimerad. Men klassen ser mycket jämn ut på papperet och i princip vem som helst i gruppen kan vinna. Fanny Åström Skellefteå och Cristoffer Pacis Västerås är högst seedade i klassen.

I den lägsta klassen finns det många unga lovande spelare med, men på tidigare meriter får nog Sundsvallstjejerna Emelie Norberg och Isabella Wreber räknas som favoriter till slutsegern.

Tävlingarna börjar 09.00 på lördag och dom sista finalerna beräknas vara färdigspelade ca 15.00 på Söndag. Cafeterian kommer att vara öppen hela helgen, det kommer att finnas Lunch och lite lättare måltider till försäljning. På Lördag kväll klockan 19.30 planeras en gemensam middag på restaurang Allstar, mer info kommer under Lördagen!

 


Alla matcher kommer att streamas från alla banor! Här finns en länk till våran streamingsida

 

 

 

Här finns en länk till Lottning och Resultat

 

 


Åter igen Varmt Välkomna till Skellefteå Squashklubb!

Jan Kaiding
Ordförande Skellefteå Squashklubb

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK