Det blev sex medaljer, men inget guld!

Sex medaljer 3 silver och tre brons blev facit för Skellefteås juniorer på Junior-SM i Enskede.

Filip Hultman avancerade till final i Pu 17 efter vinst mot Göteborgs John Henryz i ena semifinalen. Albin Kaiding förlorade sin semifinal mot Malmös Tor Christofferssen med 0-3. Albin vann sedan bronsmatchen mot John Henryz med 3-1 i game. Filip fick ge sig i finalen mot Tor , Han hade dock vittring på det första gamet men förlorade till slut matchen med 0-3. Men silver och brons för killarna i U 17 är inte fy skam!

Prisutdelning Pu 17

I flickor under 13 så vann något överraskande Anna Kaiding den ena poolen efter seger mot Lovisa Ronge som var seedad 1:a i gruppen. I den andra poolen så blev Klara Ek gruppetta och Fanny Åström grupptvåa. Tre av fyra tjejer från Skellefteå i semifinalspel. I den ena semin så besegrade Anna Fanny med 3-0 och i den andra semin så vann Lovisa Ronge en jämn match mot Klara Ek med 3-1. Anna fick således möta Lovisa igen i finalen. Där blev det dock förlust för Anna med 0-3. Klara vann sedan bronsmatchen mot Fanny med 3-0.

Prisutdelning Fu 13

Pojkar under 11 hade lockat fem killar till start varav tre kom från Skellefteå. William Hultman som bara är åtta år vann silver efter att ha bara förlorat en match! Och det var mot den slutlige vinnaren Sebastian Lejonhielm från Karlskrona segersiffrorna skrevs till 3-1 till Sebastian. Melvin Åkerström slutade på bronsplats. Melvin och William hade en gastkramande match där William till slut kunde vinna med 3-2 i game.

Prisutdelning Pu 11

En mycket bra helg har det varit! Nästa år om vi fortsätter att utvecklas så finns det nog stora chanser till ännu ädlare medaljer då många av våra juniorer har kvar ytterligare ett år i samma klass. Klubben har för avsikt att ansöka om Junior-SM i Skellefteå 2014, så nästa SM kan bli en riktig höjdare på hemmaplan dessutom!

 

Här finns en länk till resultat

Filip och Tor i final Pu 17. Foto: Patrick Degerman

 

Albin och John i Pu 17. Foto: Patrick Degerman

 

Anna och Lovisa i final Fu 13. Foto: Patrick Degerman

 

Tuva Holmberg och Livia Sjöström i en tät match. Foto: Patrick Degerman

 

William Hultman vs Sixten Degerman. Foto:Patrick Degerman

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK