Det blev en fjärdeplats i Finland!

Det blev en fjärdeplats som bäst för våra skelleftespelare i Finland!. Det var Albin Kaiding som kom på fjärde plats i Pu 17 klassen. Albin stötte på den slutliga vinnaren Magnus Larsen från Danmark redan i Poolspelat, där det blev förlust med 0-3. Albin vann sen sina övriga tre matcher och slutade på en fjärde plats!

Christoffer Segerstedt gjorde en klart godkänd debut i U 17 klassen. Han slutade på en 6:e plats han vann en match i poolspelet och fick sedan spela om platserna 4-6. Han visade upp ett bra spel och kommer säkert i framtiden göra bra resultat i klassen. 

Filip Hultman hade ingen lyckad helg! Han kände av en skada och kunde inte spela för fullt. Det såg dock ganska bra ut när han spelade sin andra match i poolspelet mot den första-seedade Jami Äjinen, han förlorade dock med 0-3. I slutet på matchen syntes det att Filip hade ont. Han var sedan tvungen att ge upp dom övriga placeringsmatcherna. 

Sverige hade dock fina framgångar i Finland. Theo Carleke från Carlskrona vann Pu 13 klassen, och Nils Larsen från Malmö vann PU 15 klassen.

 

Albin Kaiding och Filip Hultman

 

 

Här finns en länk till resultat

 

Här är en länk till tävlingens hemsida

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK