Bra prestationer på Nordic Junior Open I Malmö

I helgen spelades Nordic Junior Open i Malmö. Tävlingen som är en av dom fem största juniortävlingarna i Europa hade lockat 319 internationella spelare av högsta klass.
  
Skellefteå Squashklubb hade tre spelare med i tävlingen det var Pirjo Eserstam i FU 19, Kian Englund Jonsson i Pu 19 och Hugo Flodin i Pu 15 klassen.
 
Pirjo Eserstam
   
Pirjo gjorde en mycket bra tävling där hon vann fem matcher och bara förlorade en, mot tjejen som vann hela turneringen Engelskan Amelie Haworth. Med lite bättre tur i lottningen hade Pirjo haft medaljchans. Hon är Sveriges bästa U 19 junior och tillhör förmodeligen topp 10 i hela Europa.
  
Även Kian gjorde en mycket bra turnering och vann många bra matcher och slutade som bästa svenska spelare i Pu 19 klassen. Det verkar som att det lossnat lite för Kian och höstens hårda träning har gjort resultat.
 
Hugo Flodin som spelade i klassen Pu 15 hade lite oflyt då han förlorade i första omgången mot en riktigt bra kille från Skottland. Men sen lossnade det ordentligt för Hugo. Han visade upp ett stort spel i dom återstående matcherna. Landslagsledaren Joel Viksten var imponerad och bjöd ner Hugo på nästa landslagsläger.
 
Följ tävlingen via denna länk Lottning och Resultat

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK