Bra prestationer i Göteborg på Kanin Cup

I helgen avslutades den svenska JGP-säsongen med Kanin Cup i Göteborg. Tävlingen är populär och brukar vara en höjdpunkt då ett besök på Liseberg är inkluderad.
 

 
 
Skellefteå squashklubb representerade med 4 juniorer. Hugo Flodin gjorde det mycket bra då han i den första gruppspelsmatchen i Elitklassen vann mot Moosa Ahmed Malmö SRC med 3-1 i game. Han avancerade till semifinal i den tuffa Elitklassen där han till slut placerade sig på fjärde plats, en mycket bra insats av Hugo!
 
Maja Remahl fick bekänna färg i C-klassen där hon fick spela många tuffa matcher. Hon var mycket nära högre placeringar men hon förlorade två femgames matcher. Det var en nyttig turnering för Maja där hon fick spela många jämna matcher.
 
Anna-Lisa Gullstrand gjorde en mycket bra turnering i D -klassen och vann ett silver. Hon avancerade till final efter väldigt bra spel. I finalen blev det dock förlust med 1-3 i game. Men silvermedalj i Kanin Cup D-klassen är en stor framgång och Anna-lisa har visat att hon tillhör Sverige-toppen i sin åldersklass.
 
Hugo Lundström gjorde tävlingsdebut i E klassen. Han visade upp ett stort spel och visade att han blir att räkna med i kommande turneringar. Hugo tilldelades dessutom fairplaypriset för fint uppträdande på och utanför banan, det är stort!
 

Hugo Lundström vinnare Fairplay 2023 Kanin Cup  
  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK