Bägge lagen vann i seriespelet i Stockholm!

Både Skellefteå 1 och Skellefteå 2 vann sina matcher i seriespelet.

Skellefteå 1 som mötte Stockholm 6 och 7 på gärdets squashall vann bägge matcherna med 3-0, Rehan som spelade på förstasingeln tappade ett game, Filip och Albin vann sina matcher som vanligt denna säsong med 3-0. Laget är nog klara sereisegrarare trorts att det återstår två omgångar. Här finns en länk till spelarstatestik Skellefteås spelare leder den statestiken i överlägsen stil.


I väntan på flyget hem...


Andralaget fick betydligt tuffare motstånd dom mötte i sin första match Stockholm West. Matchen slutade 2-1 till Skellefteå, Emil Lundström och Filip Mikaelsson vann sina matcher. Christoffer Segerstedt förlorade sin match på andrasingeln med 1-3. I andra matchen mötte dom Enköping det blev ytterligare en seger med 2-1, Emil och Filip vann igen men Christoffer förlorade ytterligare en tuff match. Laget befäste sin serieledning och det ser fortsatt bra ut för andralaget.Skellefteås etta Rehan Javed

Skellefteå 1 är på gärdets squashall dom möter Stockholm 7 och Stockholm 6. I laget spelar Rehan Javed etta, Filip Hultman tvåa och Albin Kaiding trea. Vinner dom matcherna i helgen så är i princip seriesegern ett faktum, och avancemang till div 2 väntar till nästa säsong.

I Enköping spelar Skellefteå 2 dom möter Stockholm West och Enköping. Även Skellefteå 2 har chans på serieseger och avancemang. Men för att vara säker så måste dom vinna bägge sina matcher i helgen. I laget spelar Emil Lundström etta, Christoffer Segerstedt tvåa och Filip Mikaelsson tar hand om tredjesingeln.

Här finns en länk till tabeller och resultat

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK