Årets ungdomsledarstipendium till Jan Kaiding!

Jan Kaiding, Skellefteå Squashklubb utsågs till årets ungdomsledarstipendiat i Skellefteå kommun av en enhällig fritidsnämnd för sina insatser.
 
Jan Kaiding har varit ledare under många år men när Skellefteå Squashklubb gjorde en nystart för tio år sedan har klubben vuxit för varje år. Det är mycket tack vare Jan Kaidings engagemang som antalet ungdomar i träning har ökat steg för steg. I dag har klubben ett 60-tal ungdomar i träning, fördelat på tolv träningsgrupper med många sportsliga framgångar som följd.

 
Han har inte bara varit ungdomsledare utan också ordförande, tränare, tävlingsledare och administratör i denna förening som i dag tillhör den ledande squashklubben i Sverige.

Motivering: 

Jan har under en lång tid varit den mest tongivande ledaren i Skellefteå Squashklubb. Verksamheten har sedan nystarten 2008 vuxit för varje år tack vare Jans engagemang. Antalet deltagande ungdomar har ökat samtidigt som föreningens övriga funktionärer stärkts. Jans roll som ordförande, tränare, tävlingsledare och administratör i föreningens utveckling och squashsporten är ovärderlig.

Ungdomsledarstipendiet är på 15 000 kronor och kommer att delas ut vid kommun-
fullmäktiges sammanträde i Forumsalen på Campus Skellefteå den 18 december.

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK