Anna och Tuva har spelat Italien Junior Open

Helgen den 17-19/6 spelades Italien Junior Open i Riccione. Skellefteå squashklubb hade representation av Anna Kaiding och Tuva Holmberg i FU 15 klassen. Det var hög internationell standard i tävlingen, men Anna och Tuva gjorde en helgjuten insats.

Anna vann sin första match men i den andra matchen blev det förlust mot en tjej från Schweiz som var seedad 3-4 . Det blev 3-0 till schweisiskan men Anna spelade jämt i alla game och visade att hon har kapacitet att matcha de bästa i Europa, Anna vann fyra matcher, det blev endast en förlust och hon  placerade sig därmed på en en nionde plats.

Tuva har fått ett litet genombrott då hon vann Kanin Cup för inte så länge sen! Hon gjorde en riktigt bra insats i sin första internationella tävling! Även Tuva vann sin första match men förlorade sen mot Klara Kohlerova som var seedad 1-2. Tuva förlorade sen första matchen i placeringsspelet men vann sen tre matcher och slutade på 13:e plats, en mycket bra insats av Tuva som gör sitt första år i U 15 klassen. 

 

 

Länk till Italien Junior Open hemsida med streaming och resultat

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK