Anna och Christoffer spelade bra i landskampen!

Anna Kaiding och Christoffer Segerstedt från Skellefteå Squashklubb imponerade när de spelade för Sverige i Skandinaviska Juniormästerskapen i Norge.


Dom svenska landslagsspelarna i Moss

Christoffer Segerstedt spelade som etta i svenska U15-landslaget, som i lagtävlingen vann mot Norge men föll mot Danmark. Christoffer vann sina två singelmatcher.

I första matchen, mot den danska ettan spelade han fantastiskt bra i dom två första gamen, men släppte sedan skärpan och förlorade dom två efterföljande gamen. I det femte avgörande gamet låg han under med 4-9 men kunde vända till seger med 12-10.

Mot den norska ettan spelade han stabilt och vann enkelt med 3-0.

U-13 landslaget vann landskampen! Dom besegrade först Danmark och sedan Norge med 3-2 i matcher.


Anna Kaiding, etta i U13-landslaget, ställdes mot den danska ettan i sin första match. Danskan var riktigt duktig och håller hög klass, Anna spelade bra men förlorade med 0-3 i game. Anna tog sedan revansch mot den norska ettan, som hon besegrade med klara 3-0. 

 Tre spelare från Skellefteå squashklubb är uttagna till landslagsspel i Moss Norge i helgen. Anna Kaiding är uttagen som etta i U13 landslaget och Christoffer Segerstedt som lagetta i U 15 landslaget. Lukas Hultman var även han uttagen, men tyvärr så fick Lukas lämna återbud på grund av sjukdom.  


U 13 och U15 landslagen ska möta Norge och Danmark i Skandinaviska Juniormästerskapen. Christoffer har spelat i landslaget förut men för Anna blir det debut i "landslagströjan"

 
Via den har länken kan man följa en del av matcherna live (obs klicka på bana 1), dock kan kvaliten vara dålig p.g.a streaming via Iphone! Har finns fortlöpande resultat på tournament.Anna Kaiding flankerad av Lovisa Ronge till höger och Klara Ek till vänsterChristoffer Segerstedt vinnare Skellefteå Pointfore Cup 2014

Kommentarer :

  1. Författare pelle

    Kul att det går bra xD

Lägg till en kommentar : OK