Anna Kaiding vann Västerås Junior Open!

Anna Kaiding vann i Västerås. Hon spelade i  B-klassen för tjejer och blev därmed också högst placerade tjej i hela tävlingen. Hon fick dock sträcka på sig ordentligt redan i poolspelet mot Team Göteborgs duktiga junior Lovisa Ronge. Matchen var en riktig rysare där Anna kunde vinna med 3-2 i game. I finalen fick hon sedan möta Saga Vigstad från Enskede! Där spelade Anna sitt bästa spel och kunde vinna tämligen enkelt med 3-0 i game. Anna visade nu i helgen att hon kan vara med och fighats om guldet på Junior-SM i januari!
 
William Forsell spelade i killarnas A-klass. Han var seedad tvåa i klassen och försvarade också sin seedning. I finalen fick han Möta Samuel Lavebrink, matcherna mellan Samuel och William brukar alltid vara jämna men denna gång vann Samuel med 3-0. Det är dock mycket bra gjort av William att vinna silver i den mycket tuffa A-klassen. William gjorde sen en mycket  fin gest på prisutdeningen, och gav bort sitt pris till en av dom yngre deltagarna!
 
Tuva Holmberg spelade i tjejernas C-klass med 14 deltagare! Tuva var finalseedad och avancerade ganska enkelt till semifinal. Hon förlorade dock semin med 1-3 i game mot Malmös Josefin Bönemark. Tuva vann sedan bronsfighten mot Nathalie Malmström med 3-1, och visade i helgen att hon också är med och fightas om medaljerna i FU 13 klassen på JSM.
 
Alexander Johansson gjorde en klart godkänd insats i pojkar A han förlorade i poolspelet mot den slutlige vinnaren Samuel Lavebrink. Fanny Åström gjorde en klart godkänd insats i den svåra klassen flickor B, hon visade att hon kan spela jämt med dom bästa tjejerna i Sverige i hennes åldersklass. Julia Ek gjorde också en mycket bra insats i flickor C, Julia har inte tävlat så mycket det här var hennes andra JGP tävling och hon visade upp ett stort spel och var mycket nära att avancera till Semifinal.
 
 
Prisutdelning flickor klass B med Anna Kaiding i mitten
Prisutdelning Pojkar klass A, William Forsell längst till höger
Prisutdelning Flickor C med Tuva Holmberg till höger
Hela junior-gänget från Skellefteå squashklubb
 
Länk till resultat Västerås Junior Open

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK