Andra dagen avklarad lottat och klart till breddklasserna och JGP

Nu är andra dagen avklarad! Det har varit en dag med mycket bra squash! Tyvärr förlorade Zeeshan Khan mot fransmannen Benjamin Aubert med 3-0 i game. Det var jämna game men Benjamin var lite starkare. Miko Äijänen och Mohammad Alsarraj imponerde stort då dom vann sina matcher med 3-0 dom möter varann i kvartsfinal i morgon!
 
Alsarraj imponerade!
 
Ashan Ayaz som var seedad 1:a, förlorade mot fransmannen Fabian Versailles med 0-3 i game. Fransmannen såg mycket stark ut och kan vara en aspirant till slutsegern.
 
I tjejklassen var det inga överraskningar nästan alla seedade tjejer gick vidare. Men Skellefteås listade spelare Riina Koskinen förlorade mot Alina Bushma från Ukraina i en jämn tre games match.
 
I morgon är det kvartsfinal dags både för herrar och damer det är riktigt hög klass på tävlingarna det börjar 16.00 med en dam och en herrmatch sen är det två kvartfinaler i timman fram till 20.00.
 
Breddklasserna börjar också på Fredag med Elitklassen herrar redan 14.15 sen kör damklassen igång och sedan A och D klassen matcherna håller på till 21.30 på Fredag kväll.
 
På Lördag börjar Juniortävlingen redan klockan 09.00. Det är totalt 81 juniormatcher som ska avgöras på Lördag och Söndag.
 
Välkommen ner på hallen och njut av riktigt bra internationell toppsquash det är fri Entre och Caferien är öppen från 12.00 till 21.00.
 

 

 

 

Länk streaming bana 1

Länk streaming bana 2

Länk streaming bana 3

Länk streaming bana 4

Länk Lottningar PSA

Länk till lottning Damer Elit,Herrar Elit, Herrar A, Herrar D

Länk till lottning Skellefteå Junior Open

Länk lottning Tournament Softvare Herrar och Damer PSA

Länk till intervjuv med Jan Kaiding

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK