Alla medaljer på JSM är fördelade!

Junior SM i Skellefteå blev en mycket lyckad tillställning! Det har varit fantastiska matcher med bra stämning! Och väldigt mycket folk på plats! Från arrangörshåll känns det mycket bra! En framgångsfaktor är nog  att det finns så många medlemmar i klubben  som hjälper till, och gör att det blir en härlig stämmning på hallen!
    
Moa Bönnemark Malmö SRC och Fritiof Jakobsson Team Göteborg blev mästarinna och mästare i dom officiella U 19 klasserna. Både Moa och Fritiof var stora favoriter till gulden då dom håller hög internationell standard. Moa besegrade Malin Frank Linköping med 3-0 i game, i det sista gamet var Malin nära men Moa behöll lugnet och vann gamet och matchen med 12-10. Även Fritiof blev lite pressad då Oliver Vasilis Intersquash spelade väldigt bra i det första gamet ,men sen tog Fritiof över och vann dom två sista gamen klart och matchen med 3-0. Fritiof kommer nog att vara med och kriga om SM-guldet för seniorer i år, Moa vann seniorguldet förra året och är nog favorit även i år.
 
Lovisa Ronge Team Göteborg besegrade Eden Jonsson Malmö SRC med 3-0 i brons matchen. Teo Carleke Carlskona Sk vann över Elias Samuelsson Team Göteborg i killarnas bronsmatch.
 
I den yngsta U 13 klassen för flickor blev Eva Klangby Roslagen SRC mästarinna hon besegrade Moa Bergenhök Stockholm SK med 3-1 i game i en välspelad match. Skellefteå squashklubbs Maja Remahl blev bronsmedaljös efter bra spel!
 
I Pu 13 klassen vann Anton Bryttne Roslagen SRC över Joel Älmefur Intersquash i en spännade och välspelad final med 3-1 i game. Skellefteå killarna Calle Bodin och Anton Thylin gjorde upp om bronset där Calle till slut lyckades vinna i en fyra games match med 3-1 i game.
 
I PU 17 möttes Malmökillarna Karl Bundy och Jonathan Edvardsson i final. Dom har stött på varandra många gånger och Karl Bundy som har plustatestik på Jonathan vann även denna gång i en väl genomförd match med 3-0. Bronsmatchen var en riktig kämpamatch mellan Otto Månberg Intersquash  och Skellefteås Kian Englund/Jonsson där Otto var lite starkare och lyckades vinna med 3-1 i game.
 
För Skellefteå squashklubb  blev det ett guld Linus Remahl i Pu 15, ett silver genom Pirjo Eserstam i Fu 17 och två brons i Pu 13 Calle Bodin, och i Fu 13 Maja Remahl. det är ett bra resultat för hemmaklubben.
 
Många U 19 juniorer har nu spelat sitt sista  JSM vi tackar Fritiof Jakobsson, Oliver Vasilis, Teo Carleke, Elias Samuelsson, Seth Strauss, Anna Kaiding, Lovisa Ronge, Eden Jonsson, och Natahalie Malmström för fina juniorår nu drar snart seniorkarriären igång lycka till!
   
Fritiof Jakobsson hyllade Thomas Troedsson i sitt tacktal för sina ca 30 år i squashens tjänst han fick en rungande applåd från den stora publiken!
 
 
Länk till reportage i Norran 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK