Albin vann 3 matcher i Köln

Albin var i helgen och spelade Pioneer Open i Köln. Tävlingen rankades som den största juniortävlingen med spelare från världens alla hörn.


Svenska juniorlandslaget i squash utanför Kölner Dome

Albin förlorade sin första match mot en Amerikan som höll ett något högre tempo än Albin. Men matchen var inte på något sätt ojämn. Sin andra match vann Albin lätt mot en kille från Belgien med 3-0. Tredje matchen blev ytterligare en uppgörelse mot en Amerikan där gjorde Albin sin sämsta match i turneringen då han inte fick igång benen föränn i sista game. Han föll med 0-3. i game.


PSA spelaren Alistor Walker( amerikanens coach!) med Albin och John.

I sin fjärde match mot ytterligare en amerikan så gick det vägen efter riktigt bra spel. Albin vann dom 2 första gamen men förlorade dom två nästkommande. I det 5.e gamet visade Albin stor mental styrka där han kunde spela hem matchen och gamet med 11-9.

Sin femte match gick på centercourten mot en spanjor. Matchen streamades i direktsändning på internet. Matchen blev en gastkramning. Där bägge spelarna höll ett högt tempo. Albin avgjorde matchen med två nickshot i det fjärde gamet otroligt starkt gjort.

Han fick sedan spela platefinal mot en Kanadensare. Det blev en riktigt jämn och välspelad final. Matchen blev en 5 gamare där Albin forlorade i 5e game med 7-11 efter några missar. Vi var lite besvikna direkt efter matchen men när vi sedan summerar ihop det hela så måste vi ändå vara rätt nöjda.


Köln Dome!

Det har varit en otroligt trevlig helg i Köln där vi rest tillsammans med familjen Henrys från Göteborg. Vi har fått bevittna squash i världsklass i finalen för Pu 15, där en kille från Honkong vann över en spelare från Peru med 3-2 i game. Helgens spelare var dock en kille från Egypten Osama Khalid Khalifa i pojkar U 17 den killen kommer att bli något....... Här finns resultatet

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK