Albin, Anton och Hugo segrade i Julcupen

Julcupen i Skellefteå blev en lyckad tävling. Det är en tradiition i klubben att vi spelar cupen mellan Jul och Nyår. 29 spelare var anmälda i fyra klasser.

I Elitklassen stod Albin kaiding i en klass för sig då han vann alla matcher med 3-0. Hans Sundström försökte störa Albin i finalen men Albin kan dra upp tempot rejält då det gäller, och Hans tvingades till misstag finalen slutade 3-0 i game. Edvard Schönfeldt är tillbaka i spel efter en stunds bortavaro och vann bronspengen över IKSUS Petter Lindgren med 3-1 i game.

Anton Elingstam stod åter igen som segrare i A-klassen då han vann alla matcher i poolspelet. Anton spelar bra och får nog flytta upp en klass till nästa tävling. Pirjo Eserstam vann silver efter mycket bra spel genom hela turneringen. Nea Englund/Jonsson vann bronset.

Hugo Flodin stod för en gedigen insats i B-klassen då han segrade över Sam Nordström med 3-0 i finalen, starkt gjort av unge Hugo!. Theo Elingstam vann bronsfighten över Anton Thylin med 3-0 i game. 

I Dubbelfinalen segrade det rutinerade paret Jens Nordström/Torbjörn Gustavsson dom vann över bröderna Hultman Lukas och William med 3-0 i game. 

Foto:Patrick Degerman

Länk till lottning

 

 

 

JULCUPEN 2017

Datum: Lördag 30/12 10.00. beräknas vara klart ca 17.00

Spelplats: Skellefteå Squashklubb.

Spelform: Cup med Plate
.
Klasser: Juniorer och seniorer Elit. A ,B. C och Jul-dubbel.

Anmälningsavgift: Seniorer 100 kr, Juniorer 50 kr.

Anmälan: Till squash@live.se

Sista anmälningsdag: 2017-12-27

Överdomare: Jan Kaiding

Tävlingsledare: Mikael Åström och Rickard Segerstedt

Supervisor: Jan Kaiding 070-225 45 17

Länk till affisch

 

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK