6 poäng av 12 möjliga i Elitserien

Herrarnas Elitserie fortsatte i helgen. Det var den fjärde seriehelgen av sex totalt. Skellefteå hade tre matcher i helgen vi mötte två av topplagen Intersquash och Roslagen. 
 
Zeeshan vann alla matcher i helgen, här en bild från en tidigare match mellan Zeeshan och legenden Olli Touminen 
 
Damerna hade ingen seriehelg denna helg, nästa seriehelg för tjejerna är 15-16/2.
 
Det blev 6 poäng efter helgens matcher det är något sämre än förväntat och vi ligger nu på en tredjeplats med Göteborg och Interssquash före oss. 
 
Mot Roslagen blev det två poäng Zeeshan och Erik vann sina matcher, Albin förlorade sin match, och Mahesh Mangaonkar hade matchbollar mot Olli Touminen men förlorade till slut med 10-12 i femta game, det är bara att lyfta på hatten för Olli som dessutom två timmar senare slog Danmarks bästa spelare Kristian Frost i en till femgamare efter underläge 1-2 i game och matchbollar emot sig.
 
I den andra matchen mot Stockholm blev det tre poäng. Mahesh vann mot Christian Drakenberg med 3-1 i game Eril vann med 3-2 i game mot svårspelade Christian Borgvall och Zeeshan vann mot Jonas Ulvsbäck med 3-1. Albin förlorade ytterligare. en match nu med 1-3 i game mot Gustav´Runesjö.
 
Söndagens match mot Intersquash blev tuff speciellt när vi fick spela utan lagets etta Mahesh Mangaonkar som vilade p.g.a skada. Erik fick nu spela mot danmarksettan Kristian Frost det blev förlust 0-3. Zeeshan visade styrka och vann mot Michael Babra med 3-0 i game. Albin fick nu spela trea där han mötte landslags-spelaren Joel Viksten det blev förlust 0-3 i game. Rehan Javed fick nu debutera på fjärdesingeln mot Sveriges näst bästa junior, det var ingen lätt uppgift och det blev ytterligare en förlust med 0-3 i game.
 
Skellefteå ligger på tredjeplats när två serieomgångar återstår och det kommer att bli svårt att vinna serien då både Göteborg och Intersquash har bättre utgångslägen. Slutspelsplatsen är dock nära, det är inte klart men  vi har 7 poäng ner till Teknova när det är 16 poäng kvar att spela om. 
  
 
Resultat Lördag 18/1 
 
12.00 Roslagen SRC - Skellefteå Sk 2-2
16.00 Stockholm SK - Skellefteå SK 1-3
 
Söndag 19/1 
 
Intersquash - Skellefteå SK 3-1
 
Rehan Javed är tillbaka i Elitserien!
    
 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK