2-2 mot Malmö!

Det blev 2-2 i bortamatchen mot Malmö på måndagskvällen! Det var en strulig dag för skelleftelaget då det började med att Filip Hultman insjuknade i feber. 
 
Jami Äijänen kommer att spela USC Swedish Open
 
Albin Kaiding kallades in som reserv på tredjesingeln. När Albin skulle gå ombord på flyget till Malmö så stoppades han i gaten, hans namnändring hade ej gått igenom. Albin fick ta ett senare flyg till Malmö.
    
Väl på plats i Malmö så fick Albin en tuff match på tredjesingeln då han fick möta Pontus Rengbo rankad 16 i Sverige. Albin kämpade frenetiskt men förlorade med 0-3 i game. 
 
Emil Lundström spelade mot Alexander Lundqvist på fjärdesingeln. Emil spelade sin vana trogen en femgamare och tyvärr blev det förlust i femte avgörande game med 6-11. 
 
Skellefteås etta Jami Äijänen gjorde processen kort mot Malmös etta Alex Christensson. Det blev klara 3-0 i game och Jami visade upp ett stort spel. Jami fick under dagen ett glatt besked då han tilldelades ett wild card till UCS Swedish Open.
 
Aryan Ahmed avslutade matchserien genom att enkelt vinna mot Malmös tvåa Björn Angtoft med 3-0. Aryan är en riktig talang och har under hösten sett mycket stark ut. 
 
Aryan Ahmed stark kille!
  
Två poäng med lite mersmak mot Malmö är bra med tanke på att vi saknade segermaskinen Filip Hultman på tredjesingeln. Nästa match är på hemmaplan i Skellefteå 22/1 mot Interoc från Uppsala.
 
Tabellen ser riktigt trevlig ut då vi leder Elitserien men dom andra lagen har ju färre spelade matcher....
 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK