Novembernicken blev en mycket lyckad tävling!

Det blev en riktigt lyckad tävling på squashhallen i Skellefteå! Novembernicken hade lockat 36 spelare till start, varav dom flesta var juniorer! Det är riktigt kul att se hur klubben lyckas få fram nya juniorer, det är inte många klubbar i Sveríge som kan mönstra 29 juniorer i en klubbtävling!
 
I Elitklassen var Rehan Javed och Emil Lundström finalseedade, Emil avancerade enkelt till final via två 3-0 segrar. Rehan därimot åkte på stryk i semifinalen mot Albin Kaiding med 1-3 i game. I finalen pressade Albin Emil i första game(14-12 till Emil) men sen vann Emil enkelt dom efterföljande gamen och matchen med 3-0. Hans Ericsson kunde inte upprepa segern från Komigångcup och fick nöja sig med ett brons denna gång!
 
A-klassen som var ett riktigt getingbo med unga lovande juniorer blev så jämn som man trodde. Theo Stenlund fick revanch på Valter Lindberg då han vann finalen med 3-2  i game(Valter vann komigångcup mot just Theo med 3-2 i förra tävlingen) Kian Englund/Jonsson vann bronset efterr att ha besegrat Sixten Degerman i matchen om tredje pris med 3-1 i game.
B-klassen med dom yngsta spelarna var riktigt rolig att titta på. Alla visade upp en enorm kämpaglöd! Bröderna Nordström Sam och Liam gick till final. I brödrakampen vann Sam sen en jämn femgamare eftet att vänt matcen efter underläge 0-2 i game till vinst med 3-2 i game. Isac Mannberg vann matchen om bronset mot Gustav Lindberg med 3-0 i game.
Det mycket rutinerade paret Jan Kaiding/Jens Nordström vann lite överraskande dubbelfinalen mot Rehan Javed/Albin Kaiding med 2-1 i game.
Foto: Patrick Degerman 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK