Gustav och Zeeshan segrade i Komigång Cup

Lördag 21/9 startade säsongen på allvar med Komigångcup och årsmöte. Det börjar vara tradition att vi börjar tävlingssäsongen med Komigång cup och Årsmöte.Årsmötet blev välbesökt! Klubben visade åter igen ett positivt resultat med en diger verksamhetsberättelse. Det blev omval för dom styrelseledamöter som var aktuella för omval.

Zeeshan Khan och Albin Kaiding var toppseedade i Elitklassen dom hade dock ett handicap då dom bara får spela bakplan. Det blev...

Landslagsläger för U 17 i Skellefteå!

I helgen var det dags igen för ett landslagsläger i Skellefteå denna gång var det U 17 som åkte hela vägen upp till Skellefteå! Landslagstränaren Ola Jangbecker från Malmö var mycket nöjd över juniorernas utveckling!
 
I Maj är det 3 killar och två tjejer som får representera Sverige i U17 EM i England
 
Deltagare Landslags-lager 1 i Skellefteå!
William Hultman Skellefteå...

Erik förlorade finalen i Tallin men silver och brons till Skellefteå!

I helgen spelades Green Life Estonian Open i Tallin, det var en 1500 dollars PSA turnering. Zeeshan Khan och Erik Jakobsson avancerade till semifinal där dom möttes i en klubbfight! Erik Jakobsson spelade sin allra bästa squash och vann komfortabelt mot Zeeshan med 3-0 i game. 
   
I finalen fick Erik möta David Zeeman från Tjeckien. Erik gjorde åter en bra match men förlorade med 1-3 i game. Erik Jakobsson har haft en enormt fin utveckling sen han flyttade hem till Sverige. Blir mycket intressant att följa i...

Landslagsläger U 15 i Skellefteå

Säsongens första Landslagsläger för U 15 är i Skellefteå denna helg. Skellefteå Squash klubb  har tre spelare med i på lägret Linus Remahl,Valter Lindberg och Liam Nordström. U 15 EM. går i Birmingham i Maj 2020 och det kommer att vara tre tjejer och två killar som får åka. 
 
 
Landslagstränaren Joel Viksten med sina adepter!
 
...

Nästa vecka kör Juniorträningen igång

Juniorträning squash! Nästa vecka kör vi igång alla nya Juniorer är Välkomna! 

I hela september tar vi emot juniorer från 7 år till 18 år till våran nivå-anpassade gruppträning i squash!

Alla som börjar träna hos oss får ett nytt squash-racket helt utan kostnad!

Kostnaden för att träna är endast 750 kr per termin, Du får testa gratis under hela september! Kontakt: jan.kaiding@live.se eller per Telefon 070-225 45 17

Länk till...

Erik i semifinal i Finland!

Erik Jakobsson var i helgen i Helsingfors och spelade en PSA  Closed Satellite tävling. Erik gjorde det riktigt bra och avancerade till semifinal efter två bra matchvinster! I semi blev det dock förlust mot Viktor Högberg med 1-3 i game , han förlorade även bronsfighten mot Matias Toumi med 1-3 i game. Erik Jakobsson visade att han är på gång och kan spela jämt mot riktigt bra motstånd. Bådar gott inför seriepremiären i Oktober!
 
...
Older posts