Anna och Linus i German Junior Open

Det är högsäsong för squashen. Torsdag den 28/2 till 2/3 spelades German junior Open i Hamburg. Tävlingen är klassad i den högsta kategorin och ger många värdefulla poäng på Europarankingen, det var drygt 250 juniorer från hela Europa med.

...

Zeeshan förlorade finalen men Riina vann i Stockholm!

I helgen spelas Ström 2 Abdel Wahed Open 2019 på kungliga tennishallen. Tävlingen var en closed satelite PSA tävling för Damer och Herrar. Zeeshan Khan avancerade relativt enkelt till final i PSA tävlingen Ström 2 Abdel Wahed Open efter tre raka segrar. Men i finalen tog det stopp mot brorsan Ashan Ayaz. Det var en rolig match att titta på med publikvänlig squash i högt tempo, Ashan vann med 3-0 i game, gamesiffrorna skrevs till 11-8, 11-6, 11-9.

Erik...

Anna och Zeeshan två utropstecken i helgens Elitserie

Anna Kaiding vann 3 av 4 matcher i damernas Elitserie som spelades på Roslagshallen i Stockholm. Första matchen mot Linköping blev det förlust med 1-3 i matcher men Anna vann mot SM-finalisten Malin Frank med klara 3-0 i game. Linköping hade den rutinerade PSA spelaren Line Hansen på första singeln där hade varken Anna eller Pirjo Eserstam någon chans trots bra spel. Pirjo gjorde sen en klart godkänd insats mot Malin Frank med det blev förlust med 0-3  i game.
  
...

Elitserien i Stockholm i helgen

I helgen spelas det Elitserien både för herrar och damer i Stockholm! Herrarna spelar på Gärdet där dom möter Intersquash och Stockholm på Lördag och Interroc Uppsla på Söndag!

Michael Babra har en efterhängsen skada och det är inte säkert att han kan spela. Emil Lundström gör debut denna säsong och kompletterar laget. Övriga spelare är Zeeshan Khan etta, Erik Jakobsson tvåa eller trea, samt Albin Kaiding på fjärdesingeln. Laget ligger på en...

Squashfest i Skellefteå, Cronimet Swedish Open

Skellefteå Squashklubb hälsar spelare och publik välkomna till Skellefteå 20-24:e mars.
Vi önskar er alla varmt välkomna till en härligt intensiv vecka fylld med högintressanta matcher med topprankade spelare, inspirerande bredd-och ungdomssquash och givetvis en härlig inramning och atmosfär.

Förra årets finalist Roshan Bahros möter Brittish Junior Open finalisten Nick Wall i första omgången, vilken...