Zeeshan, Lukas Hultman och Calle Bodin vann Julcupen 2018

Det blev en mycket trevlig Julcup i Skellefteå 2018. Det var drygt 30 spelare med och en stor skara supportrar på plats när Julcupen avgjordes.

I Elitklassen blev det favoritseger när Zeeshan Khan vann alla matcher i turneringen, i finalmatchen vann han över Erik Jakobsson med 3-0 i game men Erik gjorde en bra match och var nära gamevinst i både andra och tredje game. Albin Kaiding vann bronsmatchen mot Hans Sundström med 3-0 i game. Det var hög klass på Elit-klassen den bästa på många år!

I A-klassen vann Lukas Hultman överraskande! Lukas var riktigt duktig som junior och takterna sitter kvar! Han besegrade Mattias Ericsson i finalen med klara 3-0.  Den tuffaste matchen var nog i semifinalen mot en annan fd junior Edvard Schönfeldt där Lukas lyckades vinna med 3-1 i game. Edvard vann sedan tredje-prismatchen mot Jens Flodin med 3-0 i game.

Unga Calle Bodin vann B-klassen på ett imponerande sätt han tappade bara ett game på hela turneringen. I finalen besegrada han Isac Mannberg med 3-0 i game. Isac gjorde också en riktigt bra turnering. Gustav Lindberg blev trea i den sista matchen vann han över Theo Elingstam med 3-0.

Zeeshan och Liam Nordström var överlägsna i Juldubbeln. Dom vann relativt enkelt dubbelfinalen mot bröderna Hultman, William och Lukas. När Zeeshan och Liam trycker upp tempot hinner inte många med.....

En mycket lyckad Julcup är till ända speciellt roligt är det att Oscar och Stefan Jansson från Örebro och Isabella Wreber från Sundsvall var med riktigt roligt. I morgon fortsätter vi med jul-lovsläger med juniorerna och Erik Jakobsson.