Stora framgångar i Stockholm!

I helgen var det tävlingar i Stockholm! På Gärdets squash-halll spelades anrika elittävingen Jonas Cup för både Damer och Herrar. Tävlingen hade lockat i princip hela svenska Eliten på herrsidan. Erik Jakobsson som är i storform hade chansen till seger i herrarnas Elitklass, Erik imponerade stort då ham tog sig till final efter en stentuff batalj i semifinalen mot Viktor Högberg team Göteborg det blev till slut 3-2 i game till Erik.

I den andra semifinalen mellan Christian Drakenberg och Zeeshan Khan vann Christian tämligen enkelt med 3-0 i game. Zeeshan har i höst haft svårt hitta formen! Men i matchen om tredjepris visade han lite klass då han vann mot Viiktor Högberg med klara 3-0.

Finalen mellan Christian och Erik blev en gastkramande tillställning där Erik hade 10-7 i femte game men Christiian vände på matchen och vann till slut gamet och matchen med 12-10.

I damklassen imponerade 15 åriga Pirjo Eserstam enormt då hon ganska enkelt avancerade till final med klara 3-0 segrar. I finalen fick hon möta Natahalie Malmström från Intersquash det blev en femgamare där Pirjo var nära vinst hon hade flera matchbollar i fjärde game men Natahlie lyckades vinna matchen med 3-2. Pirjo som är ung har haft en enorm utveckling det senaste halvåret.
.

I Täby var säsongens första Junior-GP. Från Skellefteå Squashklubb var Kian Englund/Jonsson och Linus Remahl med i Elit-klassen. Det blev en riktig succe där Kian vann Elitklassen i stor stil han förlorade bara ett game på´hela helgen. Kian har tränat enormt mýcket i sommar och träningen har verkligen gett resultat, strongt gjort av Kian

Linus Remahl gjorde också en bra insats då han placerade sig som tvåa i Elitklassen. han förlorade bara en match mot just Kian  Han hade en femgamesmatch som han lyckades vinna efter underläge.
Etta och tvåa i Elitklassen det är ett mycket bra resultat!