Italien Junior open med många tuffa matcher!

Italien Junior Open är färdigspelad! Det blev inga topp- placeringar för våra skellefteungdomar. Anna Kaiding spelade i den hårda Gu 19 klassen hon lyckades inte spela sig vidare om högre placeringar i sin pool . Hon gjorde dock en klart godkänd insats då hon spelade väldigt bra. I den sista placeringsmatchen om 9-10 pris var hon nära vinst mot Italienskan Lottie Taylor French men förlorade med 2-3 i game.

William Hultman gjprde en väldigt bra turnering och slutade på 10:e plats i Bu 15 klassen. Han vann fyra matcher och förlorade endast två matcher. I den sista matchen var han nära vinst men forlorade en femgamare med 2-3 i game. William hamnade på en klart godkänd 10:e plats.

I Bu 13 klassen hade vi fyra killar med. Valter Lindberg som har sett mycket stark ut den senaste tiden förlorade i andra omgången mot Fabian Seitz med 0-3 i game. Han fick inte riktigt till spelet och fick sedan spela om platserna 9-16. Valter slutade på en 10:e plats han tappade en 2-0 ledning i den sista matchen och hamnade där med också han på en 10:e plats.

Gustav Lindberg som bara är 10 år gjorde. en mycket bra insats och vann flera matcher i den mycket tuffa klassen. Även Isac Mannberg och Alfred Kaiding gjorde det mycket bra och visade att dom kan spela bra mot internationellt motstånd.

Sverige är definitivt på gång i squash. Malin Frank från Linköping vann GU 17 klasen på ett imponernade sätt hon slog ut flera betydligt högre rankade motståndare och i finalen visade hon en enorm styrka och vann med 3-2 i game, Även Fritiof Jakobsson Team Göteborg avancerade till final i Bu 19 klassen. Men förlorade med 1-3 i game mot en mycket duktig spanjor!