Edvard och William vann Västerås Junior Open!

Dunlop Västerås Junior Open blev en mycket lyckad tävling för våra skellefteungdomar. Det blev totalt tre medaljer två guld och ett silver,

Västerås Central

I A-klassen blev det en ren skellefteå-final då både Filip Mikaelsson och Edvard Schönfeldt avancerade till final. Filip spelade mycket övertygande och vann flera bra matcher på sin väg fram till finalen. Edvard spelade också på topp då han bland annat vände ett 0-2 underläge mot Peter Fischer till seger med 3-2. Edvard vann sedan finalen mot sin klubbkompis med 3-0.

William Forsell vann C-klassen i stor stil han förlorade inte ett enda game i klassen. I finalen besegrade han Neo Friberg från Borås med 3-0. William har utvecklat sitt spel och kommer till nästa tävling att spela i den tuffare B-klassen.

Anna Kaiding gjorde också en stor prestation då hon placerade sig som näst bästa tjej i turneringen, Hon vann 1000 kr i en resepresentcheck att utnyttja till squashtävlingar utomlands. Hon vann över Lovisa Ronge från Team Göteborg med 3-0.

I Elitklassen blev det ingen medalj. Filip Hultman kom på fjärde plats efter en förlust i bronsmatchen mot Malmös Alexander Lundqvist med 1-3 i game. Albin Kaiding kom på femte plats efter att ha vänt ett 0-2 underläge mot John Henryz från Team Göteborg till seger med 3-2 i en mycket spännande match. Emil Lundström slutade på 8:e plats han försvarade därmed sin seedning, Emil vann mot Filip Kruger med 3-2 i poolspelet.

Västerås Squashklubb gjorde ett bra jobb med tävlingen. Dom allra bästa juniorerna var där och det bjöds på många bra och spännande matcher. Vi avslutade med god mat på favorithaket Choys Garden!