DM 2012 Har spelats färdigt

2012 års Distriktsmästerskap i Övre Norra Squashdistriktet har spelats klart. Tävlingen hade en stor skellefteådominans med ett trettiotal spelare varav hela 26 juniorer från klubben!

Medaljörer på DM 2012 i Skellefteå

Om vi börjar i herrar seniorer så vann Rehan Javed sitt andra DM-guld i rad. Han vann mot Albin Kaiding i finalen med 3-0. Rehan vann enkelt och hade inga problem med Albin som kanske inte är i sin bästa form. Trea blev Hans Sundström.

I klassen Pu 17 avancerade programenligt Filip Hultman och Edvard Schönfeldt till final. Edvard stod emot riktigt bra men forlorade med 0-3 i game . Filip har haft en fin utveckling i höst och spelar väldigt stabilt. Filip Mikaelsson knep bronspengen.

Det blev ett favoritfall i Pojkar under 15 då Albin Kaiding föll i finalen mot Emil Lundström med 1-3. Emil gjorde en mycket bra turnering och har utvecklats enormt den sista tiden. Trea blev Christoffer Segerstedt.

Pojkar under 13 såg intressant ut på papperet med Alexander Johansson som favorit. Alexander vann sitt första DM-guld, Viktor Degerman var den som var närmast att vinna mot Alexander då deras match slutade med 3-1 seger för Alexander. trea blev William Forsell.

Den yngsta flickklassen blev det också en överraskning då Tuva Holmberg lyckades vinna bronspengen mot Fanny Åström. Vann gjorde Anna Kaiding hon förlorade bara ett game i hela turneringen(mot Tuva). Silvermedaljör blev Klara Ek.
Anna och Klara i matchspel

I Veteranklassen blev det guld till Jan Kaiding efter vinst mot sina två yngre kombatanter med 3-0 . Tvåa blev Hans Eriksson och bronset gick  till Torbjörn Gustavsson.