Anna till semi i SM men Filip är ute!

Anna Kaiding från hemmaklubben tog sig enkelt vidare till semifinal när hon vann över Helen Borg Västerås. Anna får nu möta Sverige-ettan Nanna Carleke igen. Semifinalen spelas på Tisdag kväll på glasbanan i Skellefteå kraft Arena. I den andra semifinalen möts Sara Månberg och Anna-Carin Forstadius.

Filip Hultman var riktigt nära semifinal men förlorade en oherhört jämn och spännande kvartsfinal mot Viktor Högberg från Team Göteborg. Matchen var mycket sevärd och välspelad, Filip hade 2-1 i game men sen vände matchen och Viktor kunde vinna det viktiga fjärde gamet. I det femte följdes spelarna åt men Viktor var lite starkare och kunde slå in matchbollen, sista gamet slutade 12-10 till Viktor.

Filip Kruger Intersquash stod för turneringens stora skräll då han vann mot Carl-Johan Löfvenborg Roslagen SRC med 3-0 i game. han möter sverige-ettan Rasmus Hult Intersquash som enkelt tog sig vifdare med en 3-0 seger över Michael Babra från Västerås.

I den andra semin möts Viktor Högberg och Sverige tvåan Christian Drakenberg. Christian vann mot Erik Jakobsson i sin kvartsfinal med klara 3-0 i game.

Länk till lottning resultat SM

Länk till Streaming glasbanan

Junior-tävlingen Cronimet Open blev färdigspelad under Söndagseftermiddagen. I Junior Elit dominerade Skellefteå-ungdomarna. Melvin Åkerström finalslog William Hultman med 3-1  i game. Kian Englund blev trea efter att ha besegrat klubbkompisen Theo Stenlund med 3-1 i game.

I Junior A vann Viggo Fält Linköping Sk han övertygande stort och vann alla matcher med 3-0 i game. Tvåa kom anton Elingstam från hemmaklubben efte fint spel genom hela turneringen. Linus Remahl vann bronsmedaljen.

I B-klassen där dom yngsta juniorerna huserade så vann Sam Nordström finalen över sin yngre bror Liam Nordström med 3-0 i game. Hugo Flodin blev trea i klassen.