Alfred vann Malmö Open!

I helgen var det GP -tävling och Junior-Gp tävling i Malmö. Det blev stora framgångar och flera medaljer!

Alfred Kaiding vann B-klassen

Alfred Kaiding vann sin första turneringsseger då han vann juniorturneringens B-klass i överlägsen stil han förlorade inte ett enda game under hela turneringen.I finalen besegrade han Malmös Simon Nilsson med 3-0 i game.

Zeeshan Khan vann en bronsmedalj i herrarnas Elitklass. Han förlorade i semifinalen mot den slutlige segraren Joel Viksten Intersquash i en tight match med 1-3 i game.I Bronsmatcen vann han mot norrmannen Adrian Ostby med 3-2 i game

Kian Englund Jonsson gjorde en mycket bra insats i herrarnas A-klass han avancerade till final med klara 3-0 segrar. I finalen tog det dock stopp då han förlorade mot en av Europas bästa U15- junior  Sebastian Hylland med 0-3 i game. Silver i A-klassen är dock mycket bra!

Linus Remahl blev tvåa i juniorernas Elitklass. Han avancerade komfortabelt till final med relativt enkla segrar. I finalen mötte han Lukas Bergenhök Stockholm SK som han spelat många jämna matcher mot. Linus spelade inte sin bästa squash och förlorade med 0-3 i game. Lukas som spelade väldugt bra gav inte Linus många chanser att komma in i matchen. Linus har en hög kapacitet och kommer garanterat igen!

Alla skelleftespelare tog medalj det var en fantastikt bra insats av våra spelare.!