Albin och Christoffer vann i Stockholm

Skellefteå Squashklubbs juniorer har varit i Stockholm i helgen. Helgen har varit mycket framgångsrik då Albin vann A-klassen och Christoffer B-klassen.

Albin och Christoffer vinnare i Stockholm

Albin avancerade till semi relativt enkelt. Där stötte han på Stockholms Adam Forsback, matchen var riktigt jämn men Albin var stark och kunde till slut vinna matchen med 3-1. I finalen fick han möta den två äldre Alexander Lundqvist från Malmö. Matchen blev en riktig rysare , till slut kunde Albin slå in matchbollen och vinna matchen med 3-2. Filip Hultman slutade på 5:e plats, Arvid Sandgren på en 11:e plats, Edvard Schönfeldt på en 12:e plats , Emil Lundström på en 13:e plats och Lukas Hultman på en 15:e plats.

Prisutdelning A-klassen

Christoffer Segerstedt vann B-klassen utan att förlora ett enda game. Mycket starkt gjort av den unge landslagspelaren. I finalen mötte han Norrköpings lovande junior Hana Sisirak. Christoffer spelade mycket bra och vann matchen med 3-0. Simon Grenholm förlorade första matchen i B-klassen men vann sedan dom resterande matcherna.

Prisutdelning B-klassen

I c-klassen spelade Skellefteå Squashklubbs påläggskalvar Viktor Degerman och Melvin Åkerström. Viktor lyckades bäst och avancerade till semifinal. Viktor blev oturligt nog skadad i semin och tvingades bryta. Melvin slutade på sjunde plats.