Hugo och Albin vinnare i komigångcup!

Det blev favorit-tippade Albin Kaiding som vann Komigångcup 2018. Albin som tränat riktigt bra i höst var helt överlägsen och tappade inget game. Det ser bra ut inför elitseriepremiären i i slutet på Oktober, Albin Kaiding kan vara ett starkt kort på fjärdesingeln. I Finalen besegrade han förra årets Komigångcup-vinnare Hans Ericsson med 3-0 i game. Mattias Ericsson vann bronset då han vann över Jens Flodin i en tuff femgames-drabbning

...

Pirjo trea i Linköping

Pirjp Eserstam spelade riktigt bra i Linköping i helgen. Många av Sveriges bästa juniorer var samlade på årets första JGP tävling. Pirjo avancerade till semifinal där hon förlorade mot den slutlige vinnaren Erin Ängmo/Paterson med 1-3 i game.

I bronsmatchen mot Alva Skoog från Stockholm vann Pirjo med 3-1 i game. Pirjo spelade fantastiskt bra i hela turneringen och har gjort enorma framsteg på kort tid!

Dom övriga skelleftejuniorerna gjorde br...

Säsongens första JGP är i Linköping!

Nu i helgen 22-23/9 är säsongens första JGP tävling i Linköping. Skellefteå squashklubb har sju juniorer med i tävlingen. Det ska bli mycket intressant, det känns om dom har haft en fin utveckling i sommar dom har tränat bra och det brukar ge resultat!

Delar av skelleftegänget som åker till Linköping, från vänster Pirjo Eserstam, William Hultman, Kian Englund, Linus Remahl, Valter Lindberg fattas gör Anna Kaiding och Liam...

7 spelare från Skellefteå Squashklubb är aktuella för junior-landslagen

Skellefteå Squashklubbs juniorer är ordentligt på G. Sju juniorer är aktuella för spel i juniorlandslagen Det är främst dom yngre juniorerna som dominerar. I helgen åker fem spelare ner till Stockholm för att vara med på årets första landslagsläger för U 15.

 Från Skellefteå squashklubb deltar William Hultman, Valter Lindberg, Kian Englund, Linus Remahl och Pirjo Eserstam

 

...