7 poäng i Elitseriepremiären i helgen!

I helgen spelades första omgången av herrarnas Elitserie, spelplatsen var Kungliga Tennishallen i Stockholm. Skellefteå Squashklubb har storsatsat inför säsongen och har ett riktigt kanonlag på gång. Målet är definitivt en medalj och förhoppningsvis av den ädlare sorten. 

 Erik Jakobsson vann sina matcher under helgen!
  
Det blev totalt sju poäng av 12 möjliga under premiärhelgen. På Lördagen började...

Bra prestationer på Nordic Junior Open

Det blev inga medaljer på den internationellt stora juniorturneringen Nordic Junior Open, men vi visade att vi närmar oss den yppersta eliten. Det är ytterst ovanligt att en svensk junior vinner den stora turneringen men i år vann den mycket talangfulla Malmö-tjejen Moa Bönnemark flickor U 15.

För våra egna skelleftejuniorer gick det bra, vi hade Hugo Flodin, Gustav Lindberg och Liam Nordström med i Bu 11 klassen, bäst gick det för Hugo som placerade sig på en sjunde plats. Våra unga killar från...

Nordic Junior Open

12-14/10 spelas Skandinaviens största juniortävling med 313 anmälda juniorer från hela världen. Tävlingen har en högre status än andra ESF tävlingar och ger mer ranking-poäng. Motståndet är bästa tänkbara, tävlingen spelas i ålderskategorier.

Skellefteå squashklubb åker till Malmö med ett rekordstort gäng. Det är mycket sällan svenska spelare bruka vinna Nordic Junior Open. Men Skellefteå squashklubb har många unga spelare på gång som...