Skyltsöndag i helgen!

Skellefteå Squashklubb har som tidigare år försäljning på Skyltsöndag utanför buketten. Som vanligt så ska vi sälja Julklappar, Bingolotter,Skink-lotter,Choklad-tombola,Glögg och Varmkorv. Vi kör även spiktävlingen kom och prova lyckan.....

Välkommen att besöka oss!


Zeeshan förlorade i kvarten i Salming Enskede Open i helgen

Zeeshan Khan var i Stockholm i helgen och splelade en closed PSA satelitte turnering, Salming Enskede Open! Zeeshan vann turneringen förra året då han besegrade Christian Drakenberg i finalen.
 
Han lyckades inte försvara sin titel i är då han redan i kvartsfinalen förlorade mot den slutlige vinnaren Rodrigo Obrigon från Argentina i en riktigt hård match där Zeeshan hade 2-0 i game men inte orkade riktigt och förlorade till slut med 2-3 i game.
  
Förre Skelleftespelaren...

Erik är i Italien och spelar denna vecka, Bilal vann över Erik

Erik jakobsson fortsätter sin satsning mot toppen. Denna vecka är han i Italien , Rende och spelar en 5500 dollars PSA turnering. Även Mohammad Bilal Skellefteås utlänske spelare är med.
 

 
Erik spelade sin första match redan idag Onsdag eftermiddag, det blev en seger men det satt hårt inne. Erik vann med 3-2 i game över Italienaren Tariq Khan.
 
Han fick nu möta Skellefteås utlänske spelare Mohammad Bilal i en...

Zeeshan förlorade i Rumänien, och Erik är utslagen i Frankrike

Skellefteå squashklubbs Zeeshan Khan är i Rumänien,Cluij och spelar en PSA turnering Romanien Open 2019. Det är 5500 dollars turnering. Zeeshan möttte Sean Conroy från Irland i första omgången. Det blev förlust men Zeeshan presade Sean ordentligt, matchen slutade 1-3. i game. Zeeshan behöver mera tävlingsmatcher och redan nästa helg tävlar han i Enskede!
 
 
  
Länk till ...

Väldigt lyckad tävling Novembernicken

Novembernicken spelades på Tisdag 12/11. Det var ett nytt grepp att spela på en vardagskväll som blev väldigt lyckat! Massor med folk och liv och rörelse på hallen fantastiskt stämning, det testar vi nog igen!
     
Det var ett bra startfält! Zeeshan var favorit i Elitklassen och han infriade det och vann Elitklassen trots sitt handicap att bara spela på bakplan, men han fick jobba för segern både William Hultman, Linus Remahl och slutligen Kian Englund Jonsson i finalen pressade Zeeshan till att...

Skellefteås damer upp i serieledning och herrarna är tvåa

Skellefteå squashklubbs tjejer leder Elitserien. Dom besegrade Stockholm Sk i den sista matchen med klara 4-0. Pirjo Eserstam spelade drömsquash och vann bägge sina matcher först mot Matilda Falk med 3-0 och sen mot Stockholms etta Louise Maxe också med 3-0. Pirjo har höjt sig rejält och ser oherhört stabil ut, hon spelar som bäst när det gäller.
 
 
Riina Koskinen är en enorm tillgång för...
Older posts