Anna vann brons på SM och Nanna och Christian är mästare!

Skellefteås Anna Kaiding vann SM-brons. Hon besegrade Sara Månberg från Intersquash med 3-1  i en riktigt spännande match! Anna spelade sin bästa squash i den sista matchen. Det är Skellefteå Squashklubbs första individuella medalj på senior-sidan i klubbens historia, om man räknar spelare som är fostrade i klubben.

Foto: Patrick Degerman 

Nanna Carleke Carlskrona som är regerande mästarinna vann SM-finalen över Anna-Carin Forstadius...

Final i morgon enligt seedningarna!

I morgon Onsdag är det den stora finaldagen i squashveckan och SM. Semifinalerna spelades under tisdagskvällen på glasbanan uppe på Skellefteå Kraft Arena!
 

 
 
Kvällen började med musikunderhållning av en stor orkester från Musikskolan som var mycket trevligt för den stora publiken som hade sökt sig till glasbanan.
 
Anna Kaiding började sin semifinal mot förstaseedade Nanna Carleke från...

På Tisdag börjar SM-veckan med semifinaler i squash!

Tisdag 20/3 börjar Sm-veckan! Och squash är först ut med att kora sina SM-medaljörer! Skellefteå squashklubb har en glasbana mitt i händelsernas centrum upp i kombihallen i Skellefteå Kraft Arena!

Anna möter Nanna!

 

Hemmahoppet Anna Kaiding är kvar i turneringen och möter den regerande svenska mästarinnan Nanna Carleke från Carlskrona i semifinal!

Matchschema Kombihallen...

Anna till semi i SM men Filip är ute!

Anna Kaiding från hemmaklubben tog sig enkelt vidare till semifinal när hon vann över Helen Borg Västerås. Anna får nu möta Sverige-ettan Nanna Carleke igen. Semifinalen spelas på Tisdag kväll på glasbanan i Skellefteå kraft Arena. I den andra semifinalen möts Sara Månberg och Anna-Carin Forstadius. 

Filip Hultman var riktigt nära semifinal men förlorade en oherhört jämn och spännande kvartsfinal mot Viktor...

SM i squash är igång!

Knappt har krutröken lag sig efter Cronimet Open! Nu fortsätter squashveckan med SM i för damer och herrar. Första omgången med hela sveska eliten på plats spelades på Lördagseftermiiddagen och det blev hårt redan i första omgångarna. 

Filip Hultman har chansen till semi!
   
 
På herrsidan lyckades Filip Kruger Intersquash vinna  en mycket meriterande seger över Carle Remle Teknova seedad 3-4. Mycket...