Swedish Open spelas i Skellefteå nästa år

Swedish Open i squash som startade i mitten på 70-talet och som de senaste 15 åren avgjorts på den publikvänliga fyrglasbanan i Linköpings Sporthall flyttar för 2019 till Skellefteå.
 
Swedish Open har under tiden i Linköping utvecklats till Europas näst största internationella titel inom squashen efter klassiska British Open och har av många spelare utnämnts som en av Världens bäst arrangerade squashtävlingar och många gånger med stora delar av världseliten på plats....

Hårda matcher i Italien Junior Open

Den 14-17/6 spelades den internationella juniortävlingen Italien Junior Open i Riccione. Skellefteå squashklubb hade fem spelare med från klubben. Tävlingen hade över 200 deltagare med stor representation från Sverige.

 

Italiengänget 2018
 
 

Det blev en mycket nyttig erfarenhet för våra juniorer då dom fick många hårda matcher mot Internationellt motstånd. Det var...

Brons till tjejerna!

Det blev ett mycket välförtjänt brons till Skellefteås unga tjejer Anna kaiding och Tuva Holmberg i Elitseriens slutspel i Linköping!


 
 
 Mot Malmö i semifinalen var vi aldrig riktigt nära Malmö Nanna Carleke vann bägge sina matcher mot Anna och Tuva med 3-0. När sen Malmös tvåa Matilda Ravn Holm vann första game mot Anna så var matchen klar .
 
 Bronsmatchen spelades mot Stockholm Sk och blev e...

Fyra finaler och två segrar på Kanin Cup 2018

Det blev en mycket framgångsrik tävling i Göteborg. Tävlingen som är Sveriges största hade 129 anmälda juniorer fördelade på 8 klasser. Skellefteå squashklubb som var den mest representerade klubben för 7:e året i rad hade 23 juniorer med i tävlingen.
 

 

Det blev fyra finaler och två klassegrare från Skellefteå. Anton Elingstam vann C-klassen på ett imponerande sätt! Han besegrade Rasmus Jangborn...

Sveriges största juniortävling i helgen!

I helgen spelas Kanin Cup i Göteborg. det är den sista i raden av 6 JGP-tävlingar för säsongen. Tävlingen har 129 deltagare varav 23 kommer från Skellefteå squashklubb. Vi åker tåg ner till Göteborg vi är totalt 47 personer föräldrar, syskon och spelare.

Besöket på Liseberg på Lördagskvällen är ett mycket uppskattat inslag under helgen....

2016 års gäng samlat i...