I morgon börjar det Cronimet Swedish Open 2019

I morgon Onsdag klockan 13.00 kör Sveriges största squashtävling 2019 i gång. Cronimet Swedish Open är en PSA tävling för både herrar och damer .

Spelare från hela världen är på plats. Sveriges färger försvaras på herrsidan av Michael Babra, Erlk Jakobsson, Joel Viksten och Albin Kaiding  På Damsidan är det Moa Bönnemark, Anna Kaiding, och Pirjo Eserstam som ska göra det!

Skellefteås nyförvärv Zeeshan Khan är direktkvalificerad...

Förlängd anmälan till Cronimet Swedish open

Tag chansen och anmäl er till Cronimet Swedish Open. Sista anmälningsdag för bredd-klasserna är nu Söndag 17/3. Alla anmälda får en t-shirt samt en liten påse med give-aways.
 
 

Stan börjar pyntas med Swedish Open affischer

Det kommer att bli riktigt bra matcher på squashhallen i Skellefteå, Både dam och herr klasserna i PSA har mycket intressanta spelare med. Sveriges färger försvaras av Zeeshan Khan, Michael Babra...

Zeeshan trea i Västerås

Det blev en tredje plats för Zeeshan Khan i PSA tävlingen Cross Västerås Open. Zeeshan hade en tuff match redan i andra omgången då han besegrade Viktor Högberg från Team Göteborg med 3-2 i game.
 

 

I semifinalen fick han åter igen möta sin bror Ashan Ayaz! Han förlorade sist dom möttes med 0-3 i game men den här gången var det jämnare. Zeeshan var riktigt nära men det blev...

Anna och Linus i German Junior Open

Det är högsäsong för squashen. Torsdag den 28/2 till 2/3 spelades German junior Open i Hamburg. Tävlingen är klassad i den högsta kategorin och ger många värdefulla poäng på Europarankingen, det var drygt 250 juniorer från hela Europa med.

...

Zeeshan förlorade finalen men Riina vann i Stockholm!

I helgen spelas Ström 2 Abdel Wahed Open 2019 på kungliga tennishallen. Tävlingen var en closed satelite PSA tävling för Damer och Herrar. Zeeshan Khan avancerade relativt enkelt till final i PSA tävlingen Ström 2 Abdel Wahed Open efter tre raka segrar. Men i finalen tog det stopp mot brorsan Ashan Ayaz. Det var en rolig match att titta på med publikvänlig squash i högt tempo, Ashan vann med 3-0 i game, gamesiffrorna skrevs till 11-8, 11-6, 11-9.

Erik...