Novembernicken blev en mycket lyckad tävling!

Novembernicken blev en mycket lyckad tävling, bra stämning både på och utanför banan lyste upp i novemberrusketI 
 
I Elitklassen segrade Zeeshan Khan i sin första hemma-tävling han besegrade på nytt-födda Albin Kaiding i finalen med 3-0 i game! Zeeshan har mycket squash i sig och kommer att bli intressant att följa i vinter. Albin Kaiding som tränat hårt i höst besegrade Emil Lundström i en tuff semifinal med 3-2 i game. Emil hämtade upp 3-10 i underläge i femte game men Albin...

Lottningen ligger ute till Novembernicken

På Lördag kör Novembernicken igång med spelare från Umeå i söder till Luleå i Norr. Skellefteås juniorer dominerar deltagarantalet som det brukar!
 
Elitklassen ser verkligen intressant med spelare från Iksu och Luleå. Stor favortit är dock "squashproffset" Zeeshan Khan.Han utmanas främst av Albin Kaiding och Emil Lundström. Christoffer Segerstedt , Lukas Hultman och Simon Grenholm gör en liten comeback kul!
 
I A-klassen är Sixten...

Årets ungdomsledarstipendium till Jan Kaiding!

Jan Kaiding, Skellefteå Squashklubb utsågs till årets ungdomsledarstipendiat i Skellefteå kommun av en enhällig fritidsnämnd för sina insatser.
 
Jan Kaiding har varit ledare under många år men när Skellefteå Squashklubb gjorde en nystart för tio år sedan har klubben vuxit för varje år. Det är mycket tack vare Jan Kaidings engagemang som antalet ungdomar i träning har ökat steg för steg. I dag har klubben ett 60-tal ungdomar i träning, fördelat på tolv...

7 poäng i Elitseriepremiären i helgen!

I helgen spelades första omgången av herrarnas Elitserie, spelplatsen var Kungliga Tennishallen i Stockholm. Skellefteå Squashklubb har storsatsat inför säsongen och har ett riktigt kanonlag på gång. Målet är definitivt en medalj och förhoppningsvis av den ädlare sorten. 

 Erik Jakobsson vann sina matcher under helgen!
  
Det blev totalt sju poäng av 12 möjliga under premiärhelgen. På Lördagen började...

Skellefteås Michael Babra tvåa i Jonas Cup

Skellefteå Squashklubbs nyförvärv Michael Babra gjorde det riktigt bra i helgen när han spelade Elittävlingen Jonas Cup i Stockholm.

I semifinalen slog han Joel Viksten från Intersquash med 3-1 i game. I finalen väntade svenska mästaren Christian Drakenberg Stockholm SK.  Michael var ytterst nära att vinna första game men förlorade det med 10-12. Drakenberg kunde sen spela hem matchen med 3-0 i game. Det är dock mycket starkt gjort av Michael att pressa den svenska mästaren det bådar...