Italien Junior open med många tuffa matcher!

Italien Junior Open är färdigspelad! Det blev inga topp- placeringar för våra skellefteungdomar. Anna Kaiding spelade i den hårda Gu 19 klassen hon lyckades inte spela sig vidare om högre placeringar i sin pool . Hon gjorde dock en klart godkänd insats då hon spelade väldigt bra. I den sista placeringsmatchen om 9-10 pris var hon nära vinst mot Italienskan Lottie Taylor French men förlorade med 2-3 i game.
  
William Hultman gjprde en väldigt bra turnering och slutade på 10:e plats i Bu 15...

Italien Junior Open

Nu börjar sommartouren för juniorerna! Första tävlingen är Italien Junior Open i Riccione i Italien. Det är en populär tävling, många svenskar är med. Det är dessutom en trevlig plats att tjuvstarta sommaren på. 

Från Skellefteå squash klubb är sex juniorer med . Det är en stor tävling med många deltagare och motståndet är av yppersta klass. 

Deltagare från Skellefteå squashklubb

...

Zeeshan spelade i Prag och förlorade i första omgången

Zeeshan Khan är i Prag och spelar en PSA turnering på 5500 dollar. I den första omgången förlorade Zeeshan mot Ido Burstein från Israel  med 0-3 i game. Zeeshan var mycket besviken efter matchen och kom aldrig in i matchen. 
 
 

 
Det är tufft att spela på PSA touren förlorar man i första omgången så är det färdigspelat och Zeeshan hade planer på att vinna åtminstone ett par matcher. Niu får...

Zeeshan femma i Bulgarien och Erik förlorade i Israel!

Zeeshan hade inga problem i första omgången mot den Turkiska spelaren Ergin Yorukoglu. Zeeshan spelade ut hela sitt register och vann enkelt med 3-0 i game. Gamesiffrorna skrevs till 11-5.11-4,11-2. Alla matcher streamas från centercourten. Se länk nedan.

Det blev dock förlust mot den förstaseedade Carlos Cornes från Spanien i kvartsfinalen. Men Zeeshan spelade bra mot den slutlige vinnaren och pressade honoim till fyra game. Zeeshan vann sen en placeringsmatch och slutade på 5-6:e plats.

Även Erik Jakobsson har spelat i vecka...

Theo Stenlund vann Kanin Cup!

Det blev en seger i Kanin Cup i Göteborg som är den sista och största JGP tävlingn för säsongen. Theo Stenlund vann över Liam Nordström bägge från Skellefteå squashklubb i B-klassen. Unga Liam pressade dock Theo rejält och hade matchbollar i fjärde game, men Theo lyckades vända och vinna gamet och sen ganska enkelt vinna i femte game. 
 
Tuva Holmberg knep dessutom bronsmedaljen efter övertygande spel. Alla medaljörer ii B-klassen kom från Skellefteå Squashklubb. Liam...