Junior-Gp tävling i Sundsvall!

I helgen spelas den tredje nationella junior-GP tävlingen i Sundsvall. Skellefteå Squashlubb har 11 juniorer med i tävlingen.Tävlingen spelas i tre klasser A,B och C. C-klassens deltagare har möjlighet att kvala sig in i B om dom vinner första matchen.

Sundsvall squashklubb brukar alltid göra trevliga tävlingar det blir säkert en trevlig squash-helg!

Deltagare från Skellefteå Squashklubb

...

Zeeshan vann i Enskede!

Zeeshan vann över Christian Drakenberg i finalen i Enskede. Det är en mycket bra prestation av Zeeshan att vinna över Christian Drakenberg som håller mycket hög klass! Zeeshan förlorade första game men kunde vända på matchen och vinna med 3-1 i game. Skellefteå squashklubb är mycket stolta att ha en så duktig squashpelare i Skellefteå. Zeeshan har visat klass och är ett föredöme både på och utanför banan!

Zeeshan hade det...

Novembernicken blev en mycket lyckad tävling!

Novembernicken blev en mycket lyckad tävling, bra stämning både på och utanför banan lyste upp i novemberrusketI 
 
I Elitklassen segrade Zeeshan Khan i sin första hemma-tävling han besegrade på nytt-födda Albin Kaiding i finalen med 3-0 i game! Zeeshan har mycket squash i sig och kommer att bli intressant att följa i vinter. Albin Kaiding som tränat hårt i höst besegrade Emil Lundström i en tuff semifinal med 3-2 i game. Emil hämtade upp 3-10 i underläge i femte game men Albin...

Lottningen ligger ute till Novembernicken

På Lördag kör Novembernicken igång med spelare från Umeå i söder till Luleå i Norr. Skellefteås juniorer dominerar deltagarantalet som det brukar!
 
Elitklassen ser verkligen intressant med spelare från Iksu och Luleå. Stor favortit är dock "squashproffset" Zeeshan Khan.Han utmanas främst av Albin Kaiding och Emil Lundström. Christoffer Segerstedt , Lukas Hultman och Simon Grenholm gör en liten comeback kul!
 
I A-klassen är Sixten...

Årets ungdomsledarstipendium till Jan Kaiding!

Jan Kaiding, Skellefteå Squashklubb utsågs till årets ungdomsledarstipendiat i Skellefteå kommun av en enhällig fritidsnämnd för sina insatser.
 
Jan Kaiding har varit ledare under många år men när Skellefteå Squashklubb gjorde en nystart för tio år sedan har klubben vuxit för varje år. Det är mycket tack vare Jan Kaidings engagemang som antalet ungdomar i träning har ökat steg för steg. I dag har klubben ett 60-tal ungdomar i träning, fördelat på tolv...