Köp SM-mössan av Skellefteå Squashklubb!

Skellefteå squashklubb kommer att vara med på SM-veckan i Skellefteå. Klubben kommer att sätta upp en glasbana i kombihallen på Skellefteå Kraft Arena.SM-veckan i Skellefteå har förstås sin egen entrémössa. Förutom att den sitter skönt och värmer gott har mössan ytterligare funktioner. Den ger nämligen inträde till precis alla idrottstävlingar under veckan.
 
Så här fungerar det....

Filip Hultman förlorade i kvarten i Enskede!

Filip Hultman spelade i helgen Salming Enskede Squash Cup. Det var en Closed Satellite PSA 1000 dollars turnering.

Filip mötte Jonas Ulfsbäck Stockholm SK i första omgången och vann relativt enkelt med 3-1 i game. I kvartsfinalen blev det tyvärr fölust mot Carl Remle Teknova SK med 1-.3 i game. I placeringsspelet  förlorade han mot Joel Viksten Intersquash med 0-3.  Han revancherade sig sedan och vann mot Filip Kruger Intersquash med 3-0 i den sista placeringsmatchen. Filip slutade på en 7:e...

Det blev bara fyra poäng för våra Elit-serielag i helgen men Filip vann mot Romain!

Det blev bara fyra poäng för våra Elit-serielag i helgen men Filip vann mot Romain!

Det blev endast två poäng av åtta möjliga för herranas elitserielag i Malmö. Först blev det förlust med 1-3 mot Malmö. Jami Äijänen stod för poängen då han besegrade Alex Christenssom med 3-2 i game.

Filip Hultman fick ingen revansch på Tim Cornisch på andrasingeln förlust igen med 1-3 i game. Emil Lundström och Rehan Javed förlorade sina matcher med klara 0-3 i game.

Mot...

Elitserien fortsätter i helgen!

Nu på Lördag 18/11 fortsätter Elitserien både för Herrar och Damer. Herrarna som ligger på fjärde plats spelar i Uppsala där dom möter Roslagen och Malmö. Tjejerna ligger lite överraskande på tredje plats efter första omgångens succe, men nu väntare svårare matcher då dom möter serieledarna Roslagen och tvåan Stockholm på Gärdets squashhall i Stockholm.
 
Skellefteås herrar spelar med Jami Äijänen på förstasingeln och Filip Hultman...

Novembernicken blev en mycket lyckad tävling!

Det blev en riktigt lyckad tävling på squashhallen i Skellefteå! Novembernicken hade lockat 36 spelare till start, varav dom flesta var juniorer! Det är riktigt kul att se hur klubben lyckas få fram nya juniorer, det är inte många klubbar i Sveríge som kan mönstra 29 juniorer i en klubbtävling!
 
I Elitklassen var Rehan Javed och Emil Lundström finalseedade, Emil avancerade enkelt till final via två 3-0 segrar. Rehan därimot åkte på stryk i semifinalen mot Albin Kaiding med 1-3 i game. I...