Slutspels klart för Herrarna och Damerna, och juniorerna spelade mycket bra i Norge och Finland

Herrarna och Damerna är slutspelsklara i Elitserien. Herrarna säkrade sin plats under Lördagen då dom spelade 2-2 mot Teknova och vann mot seriesegrarna Team Göteborg med 3-1. Skellefteå fick spela utan sin etta Miko Äijänen som blev sjuk och inte kunde spela. Emil Lundström fick därför hoppa in med mycket kort varsel.
 

Zeeshan var nära att vinna mot Henrik Mustonen. 

 

Emil gjorde det bra och spelade upp sig match efter match, han var...

Sista Elitseriehelgen innan slutspelet samt juniortävlingar i Uleåborg och Oslo

Det är full omgång i Elitserien i helgen både för killarna och tjejerna! Killarna spelar i Stockholm på Roslagshallen dom spelar med Zeeshan Khan på förstasingeln, på andrasingeln spelar Michael Babra och på tredjesingeln Erik Jakobsson, fyra i laget är Emil Lundström. Skellefteås etta Miko Äijänen fick i sista sekund lämna återbud på grund av sjukdom. Skellefteå har en bra chans påslutspel, men dom har tre tuffa matcher i helgen. Dom möter Görteborg som är serieledare samt...

Miko Äijänen och Kace Bartley vann Cronimet Swedish Open

Miko Äijänen briljerade i Cronimet Swedish Open när han besegrade fransmannen Benjamin Aubert med 3-1. Miko gjorde åter igen en perfekt genomförd match då han spelade smart och inte gav Benjamin någon chans att briljera. Miko har spelat prickfritt hela veckan och har gjort stora framsteg och fortsätter det så här så är han snart topp 100 på PSA rankingen.

Även Kace Bartley England imponerade...

Finaler i morgon i Cronimet Swedish Open

Finaler i morgon! Miko Äijänen Skellefteå squashklubbs utlänske spelare lyckades vinna semifinalen mot schweizaren Peter Reiko med 3-1 efter riktigt bra spel. I den andra semifinalen vann Bejamin Aubert Frankrike med klara 3-0 i game mot Fabien Versailles. Det bli alltså final mellan Miko Äijänen och Benjamin Aubert klockan 14.00 i morgon eftermiddag!
 
 

 
I damfinalen möts Kace Bartley från England och Alison Thomson från...

Bilder och video från tävlingarna fredag och lördag - Cronimet Swedish open 2019!

På länken nedan kan du se bilder och titta på videor från torsdagens tävlingar i Cronimet Swedish open i Skellefteå 2019!

Dag tre på Cronimet Swedish Open, nu är även breddklasserna igång!

Skellefteå Squashklubbs Miko Äijänen imponerade stort i kvartsfinalen i stortävlingen Cronimet Swedish Open. Klubbkompisen Mohammad Alsarraj besegrades med 3-0 och Miko är klar för lördagens semifinal.
 

Skelleftemötet mellan Miko Äijänen och Mohammad Alsarraj var en öppen historia på förhand. Matchen målades upp som en knallhård kvartsfinal.

Kvartsfinalen blev väldigt tuff inledningsvis och det första gamet blev något i publikens smak. Miko ledde med 9-3, men Alsarraj kom...

Andra dagen avklarad lottat och klart till breddklasserna och JGP

Nu är andra dagen avklarad! Det har varit en dag med mycket bra squash! Tyvärr förlorade Zeeshan Khan mot fransmannen Benjamin Aubert med 3-0 i game. Det var jämna game men Benjamin var lite starkare. Miko Äijänen och Mohammad Alsarraj imponerde stort då dom vann sina matcher med 3-0 dom möter varann i kvartsfinal i morgon!
 
Alsarraj imponerade!
 
Ashan Ayaz som var seedad 1:a, förlorade mot fransmannen Fabian Versailles med 0-3 i game. Fransmannen...

Bilder och intervjuer från dag 2 - Cronimet Swedish open 2019 i Skellefteå!

På länken nedan kan du se bilder och titta på intervjuer från torsdagens tävlingar i Cronimet Swedish open i Skellefteå 2019!

Första dagen på Cronimet Swedish Open!

Första dagen på Swedish Open är färdigspelad! 16 matcher med mycket bra squash har spelats. Nu väntar åttondelsfinaler i morgon! Den absolut bästa matchen var mellan Skellefteå squashklubbs Zeeshan Khan och Roeen Avraham från Israel. Zeeshan vann en mycket underhållande match med 3-1 i game och spelar Zeeshan så här kan det bära långt!

Harry Falconer från England vann mot Michael Babra med 3-0 

Även Erik Jakobsson gjorde en...

Nu är Cronimet Swedish open igång!

Idag har tävlingarna i Cronimet Swedish open dragit igång på allvar här på Skellefteå squashklubb! 

Här ser ni några bilder och två spelarintervjuer från dagens tävlingar.

...

I morgon börjar det Cronimet Swedish Open 2019

I morgon Onsdag klockan 13.00 kör Sveriges största squashtävling 2019 i gång. Cronimet Swedish Open är en PSA tävling för både herrar och damer .

Spelare från hela världen är på plats. Sveriges färger försvaras på herrsidan av Michael Babra, Erlk Jakobsson, Joel Viksten och Albin Kaiding  På Damsidan är det Moa Bönnemark, Anna Kaiding, Malin Frank och Pirjo Eserstam som ska göra det!

Skellefteås nyförvärv Zeeshan Khan är...

Förlängd anmälan till Cronimet Swedish open

Tag chansen och anmäl er till Cronimet Swedish Open. Sista anmälningsdag för bredd-klasserna är nu Söndag 17/3. Alla anmälda får en t-shirt samt en liten påse med give-aways.
 
 

Stan börjar pyntas med Swedish Open affischer

Det kommer att bli riktigt bra matcher på squashhallen i Skellefteå, Både dam och herr klasserna i PSA har mycket intressanta spelare med. Sveriges färger försvaras av Zeeshan Khan, Michael Babra...

Zeeshan trea i Västerås

Det blev en tredje plats för Zeeshan Khan i PSA tävlingen Cross Västerås Open. Zeeshan hade en tuff match redan i andra omgången då han besegrade Viktor Högberg från Team Göteborg med 3-2 i game.
 

 

I semifinalen fick han åter igen möta sin bror Ashan Ayaz! Han förlorade sist dom möttes med 0-3 i game men den här gången var det jämnare. Zeeshan var riktigt nära men det blev...

Older posts