Brons till tjejerna!

Det blev ett mycket välförtjänt brons till Skellefteås unga tjejer Anna kaiding och Tuva Holmberg i Elitseriens slutspel i Linköping!


 
 
 Mot Malmö i semifinalen var vi aldrig riktigt nära Malmö Nanna Carleke vann bägge sina matcher mot Anna och Tuva med 3-0. När sen Malmös tvåa Matilda Ravn Holm vann första game mot Anna så var matchen klar .
 
 Bronsmatchen spelades mot Stockholm Sk och blev e...

Fyra finaler och två segrar på Kanin Cup 2018

Det blev en mycket framgångsrik tävling i Göteborg. Tävlingen som är Sveriges största hade 129 anmälda juniorer fördelade på 8 klasser. Skellefteå squashklubb som var den mest representerade klubben för 7:e året i rad hade 23 juniorer med i tävlingen.
 

 

Det blev fyra finaler och två klassegrare från Skellefteå. Anton Elingstam vann C-klassen på ett imponerande sätt! Han besegrade Rasmus Jangborn...

Sveriges största juniortävling i helgen!

I helgen spelas Kanin Cup i Göteborg. det är den sista i raden av 6 JGP-tävlingar för säsongen. Tävlingen har 129 deltagare varav 23 kommer från Skellefteå squashklubb. Vi åker tåg ner till Göteborg vi är totalt 47 personer föräldrar, syskon och spelare.

Besöket på Liseberg på Lördagskvällen är ett mycket uppskattat inslag under helgen....

2016 års gäng samlat i...

Nya klubbmästare i Skellefteå Squashklubb

Klubbmästerskapet i Skellefteå squashklubb spelades i helgen.Trots kanonväder så blev det en riktigt bra tävling, Skellefteå squashklubbs juniorer håller hög klass  och det är inte många klubbar i Sverige som kan mönstra så många duktiga juniorer!

I Elitklassen vann förstaseedade Albin Kaiding sin förtsa seniormästartiitel, han vann utan att tappa ett enda game. I finalen besegrade han konditions-starka Hans Sundström med 3-0 i game. Jens Flodin tog hem bronsmatchen efter seger mot...

Skellefteås damer till slutspel, herrarna borta från slutspel!

I helgen var det sista omgången av grundserien i Elitserien både för herrar och Damer. Bägge lagen spelade i Stockholm. 
 
 

Anna och Tuva trea i Elitseriens grundserie  
 
Skellefteå tjejer gjorde en riktigt bra insats i Stockholm och avancerade i tabellen till en tredje plats. Anna Kaiding vann alla sina matcher och vann därmed spelarstatestiken i Elitserien hon vann dessutom helt överlägset! Anna vann mot Matilda Ravn Holm...

Pirjo vann Oulu Junior Open!

I helgen 5-6/5 maj var det squashtävling i Uleåborg. Tävlingen brukar vara uppskattad då det alltid blir många och tuffa matcher. Junior-GP tävlingen spelades klart under Lördagen. Under Söndagen var det  lagtäving det är en kiul och annurlunda tävlingsform för våra svenska juniorer.
 
 

Pirjo etta och Nea tvåa i klass B  
 
Skellefteås juniorer visade framfötterna ordentligt! Unga lovande Pirjo...
Older posts