Albin, Anton och Hugo segrade i Julcupen

Julcupen i Skellefteå blev en lyckad tävling. Det är en tradiition i klubben att vi spelar cupen mellan Jul och Nyår. 29 spelare var anmälda i fyra klasser.

I Elitklassen stod Albin kaiding i en klass för sig då han vann alla matcher med 3-0. Hans Sundström försökte störa Albin i finalen men Albin kan dra upp tempot rejält då det gäller, och Hans tvingades till misstag finalen slutade 3-0 i game. Edvard Schönfeldt är tillbaka i spel efter en stunds bortavaro och vann bronspengen över IKSUS Pette...

Många sevärda matcher på Skellefteå Junior Open


Dunlop Skellefteå Junior Open blev en mycket lyckad tävling. 51 juniorer från Sverige och Finland gjorde upp om medaljerna i fem olika klasser. Juniorerna spelar i klasser efter spelstandard blandat pojkar och flickor. Konceptet är mycket lyckat då det oftast blir jämna matcher.
 
 

I Elitklassen spelade många av dom bästa juniorerna i Sverige. Christoffer Segerstedt Skellefteå SK gjorde en bejublad comeback efter ett längre...

Skellefteå Junior Open!

I helgen 16-17/12 spelas den tredje av totalt 6 JGP tävlingar i Skellefteå! 51 juniorer från Sverige och Finland gör upp om medaljerna i fem olika klasser.


Tävlingen spelas i kategorier efter spelstandard. Klasserna ser högintressanta ut och det kommer att bli i en riktigt bra tävling med många spännande matcher.

Första matchstart är 10.00 på Lördag morgon det är fri entre. Cafeterian är öppen hela dagen...